Дружина Фійона отримувала зарплату на держслужбі ще з 1982 року - ЗМІ

Понеділок, 10 квітня 2017, 20:17

Пенелопа Фійон, дружина кандидата у президенти Франції Франсуа Фійона, отримувала зарплату ще з 1982 року за роботу у нижній палаті парламенту Франції, а не з 1986 року, як заявляв раніше сам Фійон.

Про це повідомляє французьке видання Mediapart.fr.

За інформацією видання, Фійон почав платити своїй дружині Пенелопі ще в 1982 році за службу в Національних зборах, а не з 1986 року, як він раніше заявляв.

Повідомляється, що прокуратура зараз перевіряє реальність наданих послуг.

Нагадаємо, що 31 січня з'явилася інформація про те, що дружина кандидата в президенти Франції Франсуа Фійона і двоє його дітей отримали за роботу на держслужбі майже мільйон євро.

24 лютого фінансова прокуратура Франції (PNF) відкрила судове слідство у справі про фіктивне працевлаштування дружини кандидата в президенти Франції Франсуа Фійона.

Нещодавно проти дружини кандидата у президенти Франції Франсуа Фійона Пенелопи розпочали формальне розслідування у справі про фіктивне працевлаштування.

Пенелопа Фійон протягом декількох років числилася в списках співробітників французького парламенту, що дозволило їй отримати близько 680 тисяч євро за вирахуванням соціальних відрахувань. Зараз слідчі перевіряють, чи вона була найнята фіктивно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.