Сервіс із видачі закордонних паспортів відновив роботу

П'ятниця, 7 квітня 2017, 11:24

Державне підприємство "Документ" зранку п'ятниці в повному обсязі відновило свою роботу. В СБУ підкреслюють, що слідчі дії не могли привести до блокування видачі біометричних паспортів.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Всю ніч технічні працівники підприємства "Документ" і телекомунікаційної компанії, які мають відповідну ліцензію та надають захищені канали зв'язку центру обслуговування громадян, працювали над відновленням і установкою нового обладнання, маршрутизаторів для того, щоб вже сьогодні з ранку паспортні сервіси почали працювати і люди, які бажають оформити документ або отримати вже готовий закордонний паспорт, змогли цього зробити", - сказав прес-секретар ДП "Документ" Володимир Поліщук.

Він підкреслив, що вже в п'ятницю вранці підприємство працює в повному обсязі і надає послуги українцям.

За словами прес-секретаря, в рамках кримінального провадження СБУ вилучила деяке обладнання комунікаційної компанії, яка забезпечує спецзв'язок.

У свою чергу речник СБУ Олену Гітлянську зазначила, що дії співробітників спецслужби "не могли призвести до блокування видачі біометричних паспортів".

Нагадаємо, у четвер Державне підприємство "Документ" повідомило про тимчасове призупинення роботи всіх своїх центрів "Паспортний сервіс", де здійснюється оформлення закордонних паспортів та ID-карток/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: