Трамп застеріг екс-главу ФБР щодо витоків даних у ЗМІ

П'ятниця, 12 травня 2017, 16:08

Президент США Дональд Трамп застеріг звільненого нещодавно директора ФБР Джеймса Комі від витоку інформації у ЗМІ.

Про це Трамп написав у своєму Twitter.

"Джеймсу Комі краще сподіватися, що немає ніяких "записів" з наших бесід, перш ніж він почне зливати інформацію в пресу!", - написав Трамп.

Напередодні в інтерв'ю NBC news Трамп назвав екс-главу ФБР Джеймса Комі "позером" та повідомив, що раніше запитував Комі, чи не перебуває він під слідством за підозрою в зв'язках з Росією.

Нагадаємо, нещодавно президент США Дональд Трамп звільнив главу Федерального бюро розслідувань Джеймса Комі, призначеного на посаду ще за часів адміністрації Барака Обами.

Після цього демократи заявили, що звільнення глави ФБР може привести до спроби припинити розслідування про можливе втручання РФ у вибори в США.

Як відомо, Комі очолював розслідування ФБР про можливі зв'язки членів передвиборчого штабу Трампа з Росією.

Згодом у Білому домі заявили, що звільнення Джеймса Комі з посади директора ФБР не пов'язане з розслідуванням втручання РФ у вибори в США.

Проте у ЗМІ з'явилася інформація, що Комі міг бути звільнений президентом США Дональдом Трампом з двох причин: або через небажання бути особисто лояльним до Трампа, або ж через активізацію розслідування ФБР за фактом можливої змови між членами команди Трампа та Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.