Politico підготувало для Трампа індивідуальний путівник по Брюсселю

Середа, 24 травня 2017, 18:11

Видання Politico підготувало для президента США Дональда Трампа жартівливий путівник по Брюсселю, або ж "пекельній безодні" за словами самого Трампа, куди він сьогодні прибув для зустрічі з членами НАТО.

Відповідний путівник опубліковано на сайті Politico.eu, європейському виданні американської медіа-організації Politico.

"Це дім (Брюссель - Ред.), як ви знаєте, для НАТО, який раніше був, але, мабуть, вже не є застарілим. ЄС теж тут. Пам'ятайте, що ви "повністю підтримує" його", - видання нагадує Трампу його ж заяви про ЄС та НАТО.

"Ваше перебування тут буде коротким, але ви будете мати багато часу, тому що тут немає ні Fox News, ні місцевого кабельного. І демонстрація вашого обличчя по всьому місту буде нагадувати єврофілам, що Обама був слабаком, щоб приїхати в Брюссель, і спромігся на це лише на півдорозі до свого другого терміну", - жартує Politico.

Журналісти включили в індивідуальний путівник по місту для Трампа: музей Магрітта, "висотні будівлі", Короля Леопольда II, прес-кімнату Єврокомісії, Маннекен Піс, бари та інше:

"Ви захочете перевірити щоденні прес-брифінги Єврокомісії у будівлі Berlaymont. Там буде майстер-клас того, як не відповідати на питання, та чудове місце, щоб побачити багато фейкових журналістів...".

Також Трампу порадили уникати VIP-куточок у Berlaymont, будівлі Єврокомісії, оскільки куточок став зоною "поцілунків та обіймів" під керівництвом Жан-Клода Юнкера.

"Він буде або смикати вашу краватку, скуйовдить ваше волосся або ж спробує намочити вам лоб. І йому все сходить з рук, тому що, коли ти президент Єврокомісії, то вони дозволяють вам таке робити".

Як відомо, президент США Дональд Трамп 25 травня візьме участь у зустрічі глав держав НАТО в Брюсселі.

Нагадаємо, у березні німецьке видання Bild опублікувало поради для президента США Дональда Трампа напередодні зустрічі із канцлером Німеччини Ангелою Меркель та надіслало "посилку з гостинцями".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.