"Укрзалізниця" запустила потяг Ковель-Холм

фото
Понеділок, 12 червня 2017, 17:19

"Укрзалізниця" запустила потяг сполученням Ковель (Волинська область) – Холм (Польща).

Про це повідомляє сайт компанії.

На маршруті курсуватиме сучасний рейковий автобус виробництва польського концерну PESA. Потяг відправлятиметься щодня з Ковеля об 11.53, час в дорозі - 2 години 48 хвилин.

Потяг у складі двох вагонів розрахований на 187 місця. Обслуговують пасажирів стюарди, які володіють польською мовою. Вартість проїзду в одну сторону складає 203 грн 68 коп.

 

Повідомляється, що графік руху " узгоджувався таким чином, аби було зручно здійснити пересадку пасажирам інших поїздів, які прямують у Польщу.

Зокрема, є можливість пересадки з потягів №667 "Чернівці-Ковель", №96 Київ-Ковель", №83 "Одеса-Ковель". Такою ж можливістю пасажири можуть скористатись і при прибутті з Хелму до Ковеля – пересісти на зворотні потяги та приміські потяги котрі відправляються з Ковеля.

Водночас польські залізничники подбали, аби по прибутті до Хелму пасажири змогли пересісти на потяги, які курсують до Любліна, Замостя, Жешува та Варшави.

Якщо маршрут Хелм – Ковель буде затребуваним, то його можуть подовжити, щоб мешканці ще двох обласних центрів – Рівного та Луцька – також могли подорожувати до Європи.

Нагадаємо, з 23 грудня 2016 року "Укрзалізниця" запустила швидкісний поїзд "Інтерсіті +" за маршрутом Київ-Львів-Перемишль.

Раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян також заявляв, що "Укрзалізниця" планує запустити потяг "Мукачево-Будапешт" в 2017 році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.