Мей заявила консерваторам, що шкодує за безлад, спричинений виборами

Вівторок, 13 червня 2017, 11:45

Прем'єр-міністр Британії Тереза Мей заявила власній партії, що шкодує за безлад, спричинений виборами минулого тижня, та пообіцяла вирішити ситуацію.

Про це Мей заявила на приватній зустрічі з депутатами у понеділок увечері, повідомляє Bloomberg.

Мей заявила депутатам від Консервативної партії, що вона несе повну відповідальність за катастрофічний результат та що залишиться лише доти, доки її захочуть бачити на посаді.

Вона також повідомила, що готова переосмислити свій підхід щодо Brexit.

На приватній зустрічі з депутатами у понеділок увечері, яка відбулася вперше з моменту виборів, Мей заявила, що буде домагатися національного консенсусу щодо Brexit у спробі вирішити розбіжності у підходах.

Повідомляється, що про зміст дискусії розповіли 17 членів парламенту, які повідомили про це на умовах анонімності через приватність такої зустрічі.

"Я є тією особою, яка ввела нас у цей безлад, і я є тією особою, яка виведе нас з нього", - заявила Мей, згідно зі словами двох народних депутатів, присутніх на зустрічі.

Нагадаємо, Мей отримала дозвіл від королеви на формування нового уряду після того, як її Консервативна партія виграла вибори, але втратила абсолютну більшість у парламенті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.