Уряд Іспанії не підтверджує загибель іспанського банкіра під час теракту у Лондоні

Середа, 7 червня 2017, 14:16

Сім'я Ігнасіо Ечеверрія, іспанського банкіра, повідомила про його загибель в результаті теракту, скоєного на Лондонському мосту в ніч на 4 червня, проте уряд Іспанії не підтверджує цієї інформації.

Про це повідомляє The Guardian.

Сім'я Ечеверрія підтвердила, що він був убитий під час атаки на Лондонському мосту після спроби дати відсіч терористу своїм скейтбордом та допомогти пораненій жінці.

"Посол Іспанії повідомив родичам про смерть 39-річного Ігнасіо після того, як сім'я прилетіла в Лондоні у вівторок, 6 червня", - відзначає видання.

Але попри твіти та повідомлення у ЗМІ щодо його загибелі, іспанський уряд повідомив The Guardian, що не має оновленої інформації про місцезнаходження та стан Ечеверріа.

Повідомляється, що Ечеверрія пропав безвісти у день теракту. Останній раз його бачили в районі ринку Боро, коли він захищав жінку своїм скейтбордом.

Раніше повідомлялося, що у Темзі знайшли тіло  Ксав'є Тома з Франції, восьмої жертви теракту, який було скоєно на Лондонському мосту в ніч на 4 червня. 

Нагадаємо, у ніч на неділю, 4 червня, терористи на білому фургоні врізались у пішоходів на Лондонському мосту, після чого напали на людей із ножами на ринку Боро. Внаслідок атаки загинули 8 людей. Поліція на місці ліквідувала трьох нападників. 

Відповідальність за теракт взяло на себе терористичне угруповання "Ісламська держава".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.