У Сербії під час масштабної спецоперації поліція затримала 360 людей

Неділя, 16 липня 2017, 16:09

Сербські правоохоронці провели масштабну спецоперацію "Арес", в ході якої затримали 360 осіб, підозрюваних у скоєнні різних злочинів.

Про це у неділю на прес-конференції повідомив глава МВС Сербії Небойша Стефанович, передає B92.

Спецоперацію "Арес" було проведено у 27 містах і муніципалітетах Сербії.  Затриманих обвинувачують у незаконному виробництві та обігу наркотиків, замаху на вбивство, зґвалтуваннях та насильстві, вимаганні, катуваннях, викраденнях, грабежах та інших злочинах. Проти 202 осіб порушено кримінальні справи.

Крім того, правоохоронці конфіскували 167 кг наркотиків - кокаїну, героїну, гашишу, марихуани і екстазі, а також виявили три лабораторії з виробництва марихуани.

Поліція знайшла велику кількість зброї: чотири автомати, 29 рушниць, 30 пістолетів, один кілограм вибухівки, шість гранат і понад три тисячі одиниць боєприпасів.

Також була вилучена велика сума грошей, 19 автомобілів, безліч комп'ютерів і 150 гігабайт порнографічних матеріалів за участю дітей.

Повідомляється, що поліція впродовж місяців стежила за кількома злочинними групами, які були виконавцями "різноманітних задач".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.