В парламенті РФ запропонували розірвати економічні зв’язки з Польщею

Четвер, 20 липня 2017, 15:17

Росія повинна вжити жорстких заходів у відповідь на рішення Польщі про знесення радянських пам'ятників, зокрема, розірвати економічні зв'язки, а також заборонити в'їзд в РФ польським депутатам і офіційним особам, причетним до прийняття закону.

Про це заявив перший заступник голови комітету Ради Федерації з оборони Франц Клінцевич, передає РИА "Новости".

У понеділок президент Польщі Анджей Дуда підписав поправки в закон про заборону пропаганди комунізму, які передбачають знесення радянських пам'ятників. Закон вступає в силу через три місяці з моменту підписання.

"Тут потрібно дуже жорстко діяти, поза всяким сумнівом. Жорсткий підхід необхідний і до депутатів, і до офіційних осіб на державному рівні, їхній в'їзд до нас повинен бути заборонений", - заявив Клінцевич.

Він також висловився повний розрив російсько-польських економічних зв'язків. "Тут боятися не треба, всі економічні зв'язки треба розривати", - вважає сенатор.

За його словами, Росія в даний час імпортує з Польщі транспортні засоби, хімічну продукцію, продовольчі товари та сільськогосподарську сировину, і обсяги цього імпорту "чутливі для Польщі".

"Польща займається дискредитацією Росії, є форпостом русофобської політики, розпалює фальшивки. По суті, заохочується фашизм. Ми не можемо і не повинні мовчати", - сказав Клінцевич.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: