Колона бронетранспортерів США проїхала чотирма містами Грузії

відео
Понеділок, 31 липня 2017, 19:58

Колона бронетранспортерів США у понеділок, 31 липня, пройшла майже через усю Грузію, від західного міста Сенакі до Тбілісі. 

Про це повідомляє "Грузия Online".

Марш розпочався з міста Сенакі на заході Грузії і завершився на полігоні в Вазіані поблизу Тбілісі. Американські бронетранспортери "Страйкер" прямували на міжнародні навчання "Гідний партнер-2017" (Noble Partner), які 30 липня розпочалися у Грузії.

Окрім Сенакі, техніка зупинялася ще в трьох містах - Кутаїсі, Хашурі та Горі. Місцеві жителі змогли познайомитися з американськими військовими і оглянути військову техніку.

Перша частина військової техніки, призначеної для навчань, надійшла в грузинський порт Поті 28 липня і вже доставлена до місця проведення маневрів.

Навчання Noble Partner проводяться в Грузії вже втретє. Цього року вони наймасштабніші. Всього в них візьмуть участь більше 2,8 тисяч військових з восьми країн: Грузії, США, Великої Британії, Німеччини, Туреччини, Словенії, Вірменії та України.

1 серпня з учасниками навчань НАТО проведе зустріч віце-президент США Майк Пенс, який прибув в  Грузію з офіційним візитом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.