Трамп розчарований роботою з Тіллерсоном – ЗМІ

П'ятниця, 1 вересня 2017, 12:32

У президента США Дональда Трампа зростає невдоволення роботою з держсекретарем Рексом Тіллерсоном та деякими іншими радниками в його оточенні.

Про такий новий стан "невдоволення" Трампа повідомляє видання The Washington Post, посилаючись на інтерв'ю з 15 старшими посадовими особами Білого дому, сторонніми радниками та друзями президента.

Зокрема, повідомляється, що деякі друзі Трампа побоюються, що запального президента неминуче чекають гострі розбіжності, які загрожують розривом із начальником штабу Білого дому Джоном Келлі.

Кілька людей, близьких до президента, сказали, що певні дії відставного генерала дратують Трампа. "Вони суперечать схильності Трампа до спонтанності та імпульсивності, спонукаючи деяких лоялістів Трампа обзивати Келлі "церковною леді", оскільки вони вважають його строгим і моральним начальником", - відзначає The Washington Post.

"У нього зараз важкі часи", - сказав один із друзів Трампа.

Окрім того, джерела повідомили, що Трамп тихо закипає від невдоволення через особисту нелояльність, як гадає сам Трамп, директора Національного економічного ради Гері Кона, який розкритикував Трампа за його реакцію на протести у Шарлоттсвілле.

"Він також все більше розчаровується через держсекретаря Рекса Тіллерсона, який сперечається із президентом з питань щодо кількості військ в Афганістані, блокади Катару та політики з Кубою", - відзначає видання.

Раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп вже багато днів проводить новий ранковий ритуал близько 6:30 ранку - перед тим, як всі новини з'являться в ефірі, він обговорює по телефону з членом своєї зовнішньої юридичної команди всі питання, що стосуються Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.