Новий посол США пообіцяв британцям, що Трамп їм сподобається

фото
Середа, 13 вересня 2017, 09:49

Новий посол США у Великій Британії заявив, що США будуть і надалі сильним союзником для країни попри Brexit, та пообіцяв британцям, що Дональд Трамп їм сподобається, коли вони знатимуть його краще.

Про це повідомляє The Telegraph.

Вуді Джонсон здійснив свою першу промову на посаді посла США, під час якої підкреслив давні зв'язки між Британією та США, та зазначив, що вони не зашкодять процесу Brexit.

"Наша позиція щодо Brexit чітка. Ми хочемо, щоб сильна та процвітаюча Британія залишилася лідером у Європі, і ми хочемо, щоб як і Британія, так і ЄС залишалися сильними лідерами у всьому світі", - заявив він.

Джонсон також використав свій виступ, щоб переконати аудиторію тепліше ставитися до нового президента США.

"Багато хто з вас не знає президента. Я знаю його понад тридцять років... І я можу пообіцяти вам, що коли ви познайомитеся з ним, то він вам сподобається", - сказав посол США.

На фото Меланія і Дональд Трамп з Вуді Джонсоном та його дружиною Сюзанною Ірча (фото із сайту The Telegraph)

Нагадаємо, через дев'ять місяців після того, як британська прем'єрка Тереза Мей запросила президента США Дональда Трампа здійснити офіційний державний візит до Британії, жодних домовленостей ще не було зроблено, та немає жодних ознак того, що візит відбудеться найближчим часом.

Як відомо, у Британії зібрали 1,8 млн підписів під петицією проти державного візиту Трампа і його аудієнції з королевою Єлизаветою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.