У Франції вважають, що "метод Трампа" не вирішить проблему з КНДР

Середа, 27 вересня 2017, 16:03

Міністр закордонних справ Франції Жан-Ів Ле Дріан заявив, що метод президента США Дональда Трампа може бути не найкращим, щоб справитися із загрозами, що надходять з Північної Кореї.

Про це він заявив в ефірі французької телекомпанії BFMTV, повідомляє Politico.

За його словами, ситуація дуже небезпечна, і якщо "ексцеси" Трампа та лідера КНДР Кім Чен Ина продовжуватимуться, то може трапитися "інцидент".

Міністр закордонних справ Франції приєднався до канцлерки Німеччини Ангели Меркель, яка розкритикувала ескалацію ворожої риторики між Вашингтоном та Пхеньяном.

Ле Дріан наголосив на небезпеці ядерного протистояння між Північною Кореєю та Сполученими Штатами, заявивши, що це "період напруженості, якого ми ще не знали після закінчення холодної війни".

Раніше президент США Дональда Трамп заявив, що "божевільний" лідер КНДР поплатиться, як ніколи раніше, у відповідь на те, що Кім Чен Ин, назвавши Трампа "психічнохворим старим дурнем", пригрозив знищити його вогнем.

Нагадаємо, Дональд Трамп під час свого першого виступу на Генасамблеї ООН заявив, що США готові повністю знищити Північну Корею, однак сподіваються, що до силових методів у конфлікті з КНДР вдаватись не доведеться.

Північна Корея заявила, що ракетний удар по материковій частині США став "неминучим" після погроз американського президента Дональда Трампа.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: