Трамп та Кім Чен Ин, обізвавши один одного, обмінялися взаємними погрозами

П'ятниця, 22 вересня 2017, 14:41

Президент США Дональда Трамп заявив, що "божевільний" лідер КНДР поплатиться, як ніколи раніше, у відповідь на те, що Кім Чен Ин, назвавши Трампа "психічнохворим старим дурнем", пригрозив знищити його вогнем.

Нагадаємо, що Трамп на Генасамблеї ООН 19 вересня сказав, що США готові повністю знищити Північну Корею, однак сподіваються, що до силових методів у конфлікті з КНДР вдаватись не доведеться.

Однак, 21 вересня, вже через кілька годин після того, як Трамп заявив про підписання нового указу щодо посилення санкцій проти КНДР, північнокорейський лідер обізвав Трампа "психічнохворим старим дурнем" та пригрозив знищити його вогнем.

"Я обов'язково та безсумнівно приборкаю психічнохворого американського старого дурня вогнем", - сказав Кім у своїй заяві, яку передало державне інформаційне агентство KCNA, маючи на увазі Трампа.

Своє обурення з приводу цього Трамп висловив сьогодні у Twitter.

"Кім Чен Ин з Північної Кореї, який є очевидно божевільним, та якому байдуже на голод чи вбивства своїх людей, поплатиться, як ніколи раніше!", - написав Трамп.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Північної Кореї попередив, що Пхеньян може випробувати потужну ядерну зброю в Тихому океані у відповідь на погрози військовими діями президента США Дональда Трампа.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.