Качинський виставив на аукціон ще один "Атлас котів"

Субота, 23 грудня 2017, 14:20

Президент правлячої польської партії "Право та справедливість" виставив на благодійний аукціон ще один примірник "Атласу котів".

Як повідомляє портал Onet.pl, атлас було куплено за 11 тис злотих (2,5 тис євро).

Аукціон було проведено Радіо Trójka та Фондом Санта-Клауса. Виручені кошти  будуть направалені для дітей сірійськогоо міста Алепо. На аукціоні також були виставлені платиновий диск Стінга із автографом, та футболка Роберта Левандовскі з його підписом.

Качинський написав альбом: "З повагою до всіх підтримує акції "Різдво без кордонів" - "Допомога дітям з Алеппо, щоб повернутися в школу."

Нагадаємо, місяц під час засідання польського Сейму, на якому було заплановане важливе голосування щодо Верховного суду і державної судової ради, камери вихопили момент, на якому глава правлячої партії "Право і справедливість" Ярослав Качинський читав "Атлас котів", додаток до журналу "Факт".

 

Після цього фотографію стали масово поширювати у соцмережах. 

Незабаром книгу  виставили на благодійний аукціон зі збору коштів для Товариства опіки над тваринами у Кракові. Качинський підписав його словами: "Для друзів тварин з дуже сердечними вітаннями". За підсумком аукціону "Атлас котів" продали за 25 300 злотих (6 тисяч євро). 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: