Євроінтеграційні гранти для регіональних ЗМІ: як підготувати якісний проект

Понеділок, 15 січня 2018, 13:28

Редактори та журналісти регіональних ЗМІ зможуть дізнатися про те, як отримати грант Євросоюзу на висвітлення євроінтеграційної тематики.

Цьому буде присвячено вебінар, який спільно проведуть "Європейська правда" та Інститут економічних досліджень і політичних консультацій. Дві організації реалізують проект "Просування реформ в регіони", який передбачає надання фінансової підтримки медіа та громадським організаціям на реалізацію їхніх євроінтеграційних ініціатив.

Вебінар розпочнеться у середу 17 січня о 10.00. Стежити за ним можна тут, а поставити запитання – на сторінці події у Facebook.

Фінансований Євросоюзом проект "Просування реформ у регіони" працює вже другий рік. Понад 20 регіональних телекомпаній, газет, радіостанцій та інтернет-медіа отримали від нього гранти на відібрані в результаті конкурсу проекти.

Чергова хвиля подання конкурсних заявок завершиться 22 січня 2018 року, однак незабаром після цього буде оголошено нову хвилю. Загалом конкурс триватиме до кінця вересня 2018 року.

Під час вебінару бажаючі зможуть отримати практичні поради щодо підготовки конкурсних проектів, краще зрозуміти вимоги та очікування з боку грантодавців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.