Визначено чергових переможців конкурсу для регіональних ЗМІ

Вівторок, 16 січня 2018, 15:03

ТРК "Подільські комунікації" з Ладижина Вінницької області, ужгородський сайт "Про Захід" та телеканал UA: Донбас (регіональна філія Суспільного ТБ) отримають гранти на реалізацію їхніх євроінтеграційних проектів.

Рішення про виділення фінансування було ухвалено за результатами чергової, 7 хвилі конкурсу для регіональних медіа, що відбувається в рамках фінансованого ЄС проекту "Просування реформ в регіони". Його спільно реалізують Інститут економічних досліджень та політичних консультацій і Європейська правда.

Чергова хвиля подання конкурсних заявок завершиться 22 січня 2018 року, однак незабаром після цього буде оголошено нову. Загалом конкурс триватиме до кінця вересня 2018 року.

У середу 17 січня о 10.00 розпочнеться вебінар з питань підготовки грантових пропозицій, який спільно проведуть "Європейська правда" та Інститут економічних досліджень і політичних консультацій. Стежити за ним можна тут, а поставити запитання – на сторінці події у Facebook.

Проект "Просування реформ у регіони" працює вже другий рік. Понад 20 регіональних телекомпаній, газет, радіостанцій та інтернет-медіа отримали від нього гранти на відібрані в результаті конкурсу проекти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.