Берлусконі та його союзники підписали політичний пакт перед виборами

фото
П'ятниця, 19 січня 2018, 13:35

Колишній італійський прем'єр-міністр Сильвіо Берлусконі та його союзники підписали спільний маніфест перед виборами, в якому зобов'язуються скорочувати податки та скасувати пенсійну реформу.

Про це повідомляє Euractiv.

Крім Берлусконі документ підписали лідер антиіммігрантської "Ліги Півночі" Маттео Сальвіні та лідером націоналістичної партії "Брати Італії" Джорджіа Мелоні.

Правоцентристський блок поки не оприлюднив остаточну версію свого виборчого пакту, однак представники партій раніше заявляли, що документ включатиме обіцянку скасування законодавства від 2011 року, що передбачає поступове збільшення пенсійного віку.

Сильвіо Берлусконі, Джорджіа Мелоні та Маттео Сальвіні

Три лідери також заявили, що обіцяють запровадити єдиний фіксований податок. "Ліга Півночі" закликала встановити податкову ставку на рівні 15%, а Берлусконі заявив, що вона повинна бути десь між 20-25%. Нинішня максимальна ставка податку становить 43%.

Більша частина програми, як очікується, складатиметься із загальних обіцянок, а не політичних пропозицій, що дозволить враховувати розбіжності між окремими стратегічними платформами, які будуть опубліковані окремо.

Очікується, що інші спільні передвиборчі обіцянки включатимуть придушення нелегальної імміграції та зміну національного законодавства, що забезпечить перевагу італійської конституції стосовно будь-якого законодавства, схваленого Європейським парламентом. Останній крок може викликати спротив Брюсселя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: