Порошенко здійснить візит до Австрії, відвідає Віденський бал

Неділя, 28 січня 2018, 14:35

Президент України Петро Порошенко 8 лютого здійснить робочий візит до Австрії на запрошення Федерального президента Александера Ван дер Беллена.

Про це повідомляє прес-служба президента.

Під час візиту відбудуться двосторонні переговори президентів, а також зустріч Порошенка з канцлером Себастіаном Курцом.

"Будуть обговорюватися питання подальшого поглиблення політичного діалогу на найвищому рівні, торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва між двома державами, розвиток ситуації на Донбасі та зміцнення санкційної політики ЄС з метою підтримки міжнародних зусиль з відновлення територіальної цілісності та суверенітету України", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у рамках програми перебування заплановане також спільне відвідання главами держав Віденського оперного балу, на який Порошенка запрошено як особистого почесного гостя президента Австрії.

Віденський оперний бал – щорічний державний захід, в якому бере участь керівництво країни. Президент Австрії має привілей запросити на цей захід главу однієї з держав як особистого гостя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.