У Києві будують ЖК Greenville Park

promoted
Вівторок, 3 квітня 2018, 08:00

ЖК Greenville Park спільний проект київського девелопера з 20-річним досвідом, надійною репутацією - компанії "НЕСТ" та компанії-забудовника "Greenville Фонд зелених технологій", яка входить до групи компаній під єдиним брендом Greenville.

Новий комплекс розташувався в мальовничому куточку старого Києва між вулицями Кудрявський узвіз, Пимоненка та Глибочицька, став логічним продовженням вже функціонуючого комплексу "Покровський посад". http://gpark.city

"Коли ми говоримо Greenville Park є екологічним, це означає, що ми не просто вимагаємо від наших партнерів і постачальників найвищої якості будматеріалів і технологій, ми проводимо власний екологічний та якісний контроль. Для цього у нас є своя лабораторія, де  ретельно перевіряються абсолютно всі матеріали, використовувані при будівництві. Ми гарантуємо нашим клієнтам, що вони отримають якісне і безпечне житло. І це стосується не тільки самого житла, а й інженерних мереж. У будинках будуть вентильовані фасади з керамограніту і вітражні алюмінієві віконні системи провідних європейських виробників. Конструкції будинків енергоефективні. Це вигідно для жителів комплексу. Також встановлюємо сучасні системи, які контролюють оптимальні енерговитрати. До вищезазначених переваг комплексу хочеться додати: згідно з нашою концепцією число паркомісць має бути не менше кількості квартир, в проекті Greenville Park ми її втілили. На 600 квартир призначено  більше 700 паркомісць, всі вони приховані. Відкрита внутрішня територія комплексу буде вільна від автівок", - зазначив Орест Сарахман, керівник проекту Greenville Park.

Головне питання, яке цікавить майбутніх інвесторів: що саме вони отримають за свої гроші. Тим більше, що девелопери позиціонують свій проект таким, який забезпечує високий рівень інфраструктури в сегменті бізнес-класу.

"Це вже третій проект нашої компанії в форматі "місто в місті". На етапі планування ми зазначили головне завдання - створити проект, який буде відповідати вимогам наших покупців, - говорить комерційний директор компанії "НЕСТ" Ілля Величко.Наші клієнти вміють оцінювати з гідністю. В пріоритетах захищеність, екологічність внутрішньої території, важлива максимальна зручність та різноманітність інфраструктури, комфортність самого житла. Тому ми віддали тисячу квадратних метрів внутрішніх приміщень комплексу для задоволення всіх потреб наших мешканців".

"Важливо відзначити, що комплекс будується з урахуванням нової концепції WORK. LIFE. BALANCE. Формат передбачає не тільки проживання у квартирі, а й повний комплекс послуг, зручностей для комфортного життя, відпочинку та роботи. Жителі Greenville Park і "Покровського посаду" отримають два дитячих садочка, школи початкових класів, 2 спортивні майданчики з тренажерами, 6 дитячих майданчиків з різними ігровими конструкціями, закритий спортзал. Всередині будинків буде два дитячих клуба для різних вікових груп - від 3 до 7 років, від 7 до 11 років. Окрім відкритої тераси з зонами відпочинку на кожному будинку буде експлуатована покрівля з зимовим садом, зоною барбекю і джакузі. У мешканців буде можливість, не виходячи з комплексу, відвідати супермаркет, кафе або салон краси. Комплекс повністю охороняється, робота усіх зон передбачена тільки для мешканців.  Зони покликані об'єднувати мешканців за віком, стилем та способом життя", - підсумував Ілля Величко.

Ми в соц. мережах: https://www.facebook.com/gpark.city/

https://www.facebook.com/nest.com.ua/?ref=bookmarks

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.