Росіянин розлив отруйну рідину в аеропорту Тбілісі, 7 осіб госпіталізували

Четвер, 5 липня 2018, 09:29

У Грузії сім осіб були госпіталізовані після того, як росіянин розлив отруйну рідину в залі вильоту біля кас у аеропорту Тбілісі.

Про це пише "Грузия Online".

"2 липня семеро осіб були доставлені в клініку, у трьох з них були ознаки отруєння — блювання, сплутаність свідомості, подразнення слизової оболонки очей та ротової порожнини, а також висип. Іншим були проведені необхідні аналізи через те, що вони перебували в безпосередній близькості від місця події, хоча у них не спостерігалися ознаки отруєння", - заявили медики.

4 липня всіх (крім одного) пацієнтів, яких доставили в клініки з Тбіліського міжнародного аеропорту, виписали з лікарні.

Співробітники департаменту контррозвідки Служби державної безпеки Грузії затримали громадянина Росії Дмитрія Б. у зв'язку з фактом пролиття в аеропорту Тбілісі рідини з вмістом шкідливих речовин.

"Слідством встановлено, що 2 липня 2018 року Дмитрій Б. в касі однієї з авіакомпаній, розташованої в залі очікування Тбіліського міжнародного аеропорту, розлив рідину, що містить шкідливі для здоров'я речовини", - повідомили в СДБ.

Начальник терміналу аеропорту заявив, що 4 співробітники аеропорту були доставлені в лікарню з ознаками інтоксикації отриманої в результаті інциденту.

"2 липня, приблизно о 10 годині ранку нам повідомили, що з офісу "Аерофлоту" виходив неприємний запах, на що ми здійснили реагування, надіслали технічну групу і потім повідомили співробітникам Міністерства внутрішніх справ. Кілька людей були переведені в медичні заклади з ознаками інтоксикації. У нас немає абсолютно ніякої інформації про те, яка речовина викликала інтоксикацію. Тільки чотири співробітники аеропорту були доставлені в лікарню з ознаками інтоксикації, пасажири не постраждали. Затримок в роботі аеропорту під час інциденту не було", - заявив Георгій Гоглідзе.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.