Водій, перед яким обвалився міст у Генуї, розповів деталі трагедії

фото
Вівторок, 14 серпня 2018, 17:10

Один з водіїв, який уник падіння з генуезького мосту, що обвалився у вівторок, розповів журналістам про те, як відбулася катастрофа.

Його свідчення наводить італійське видання La Stampa.

"Я бачив це на власні очі. Міст обвалився за якихось 20 метрів (від машини)", - запевнив журналістів водій на ім'я Річчі, який їхав мостом у момент обвалу.

 

"Я під враженням – я бачив, як все завалилося просто зверху до низу, неначе блискавка вдарила, - розповів він. - Спочатку розсипалась центральна колона (одна з опор мосту), потім усе інше". Видання уточнює, що наразі місцева влада перевіряє версію про блискавку. Відомо, що на момент трагедії у Генуї йшов дощ.

Як повідомлялося, у вівторок у Генуї обвалився автомобільний міст, яким проходить автострада. Вже підтверджено інформацію про понад 20 загиблих.

Весь світ обійшло фото вантажівки, що встигла зупинитися просто перед обвалом. Водночас невідомо, чи йдеться про водія саме цього авто, адже поруч із зоною трагедії було чимало автомобілів.

 

Частина мосту Моранді довжиною близько 100 метрів обвалилася сьогодні близько полудня. За попередніми даними, впала секція, яка проходила над залізничними рейками та річкою Польчевера.

Траса А10, на якій знаходиться міст, перекрита. Міст Моранді збудований у 1960-х роках на захід від центру Генуї. Його довжина становить 1182 метра, висота – 90 метрів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.