Пожежа у передмісті Парижа: п'ять дітей у важкому стані

Понеділок, 20 серпня 2018, 07:58

У північному передмісті Парижа Обервільє в ніч на неділю сталася сильна пожежа в житловому будинку. Це другий подібний інцидент в цьому районі за місяць.

Про це повідомляє Le Parisien.

За попередніми даними, пожежа почалася на горищі двоповерхової будівлі. Деякі люди втекли через вікна, а інші намагалися сховатися на даху.

Пожежникам досить швидко вдалося взяти пожежу під контроль, але сім осіб, включаючи п'ятьох дітей, серйозно постраждали - діти знаходилися в небезпечному для життя стані. Ще 15 людей отримали легкі травми, в тому числі 10 поліцейських.

Це була друга пожежа в Обервільє з 30 липня, коли пожежа на 17-му поверсі житлового комплексу призвела до загибелі матері і трьох її дітей. Тоді також постраждали дев'ять осіб.

Припускають, що пожежу почала 10-річна дитина, яка гралася із запальничкою і шматком тканини. Дитині було пред'явлено звинувачення в підпалі, що призвів до смерті, але хлопчик не був притягнутий до кримінальної відповідальності через вік.

Згідно з французьким законодавством, дітей можна судити, якщо судді вважають, що їм відомо про те, що вони роблять, але вони не можуть бути притягнуті до кримінальної відповідальності. Однак вони можуть бути піддані освітнім заходам та покаранням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: