Потужний циклон у Німеччині: є жертви і руйнування

фото
Понеділок, 24 вересня 2018, 10:38

У південних та центральних регіонах Німеччини в неділю пронісся потужний штормовий циклон, який призвів до значних збитків і людських жертв.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Негода найбільше вирувала в федеральних землях Гессен, Баварія, Баден-Вюртемберг. Від буревію також потерпали й окремі регіони земель Північний Рейн-Вестфалія, Рейнланд-Пфальц, Тюрінгія та Саксонія.

 

У Баварії в результаті падіння дерева загинула 78-річна жінка. Нещасний випадок стався в кемпінгу в одній із громад округу Верхня Франконія.

У сусідній землі Баден-Вюртемберг в окрузі Рейн-Неккар на автомобіль з пасажирами впало дерево. Внаслідок інциденту вкрай серйозні травми голови отримала 4-річна дитина, яка перебувала в салоні.

 

Сильний вітер виривав з корінням дерева та зносив дахи будинків. Негода також призвела до затримок в залізничному і авіасполученні в кількох землях Німеччини. У багатьох місцях через численні випадки падіння дерев заблоковано проїжджу частину автодоріг та вулиць.

Так само від падіння дерев та інших зірваних поривами вітру предметів постраждало багато ділянок залізничної колії. Місцями це призвело до скасування залізничного сполучення або істотних запізнень потягів.

Також через штормовий циклон у аеропорту Франкфурта-на-Майні, що є найбільшим аеропортом країни, в неділю скасували десятки рейсів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.