У Німеччині затримали членів правої терористичної групи

Понеділок, 1 жовтня 2018, 12:26

Генеральний прокурор Німеччини наказав заарештувати шістьох осіб, звинувачених у формуванні ультраправої терористичної групи, відомої як "Революція Хемніц".

Про це повідомляє Deutsche Welle.

У понеділок близько 100 поліцейських провели одночасні обшуки на кількох об'єктах в німецьких федеральних землях Саксонія і Баварія.

Обшуки проводилися в рамках розслідування діяльності крайньо правої терористичної групи під назвою "Революція Хемніц", названої на честь східнонімецького міста, де спалахнули демонстрації ультраправих після вбивства німця, імовірно мігрантами.

Шість заарештованих, у віці від 20 до 30 років, підозрюються у створенні терористичної організації під керівництвом 31-річного Крістіана К., який вже був заарештований 14 вересня.

За словами державних прокурорів Німеччини, чоловіки планували нападати на мігрантів і німецьких громадян, які походять з інших країн.

Згідно із заявою прокурорів, шість чоловіків - всі члени "хуліганської, скінхедівської і неонацистської групи" в регіоні Хемніц і вважають себе провідними членами праворадикальної групи в Саксонії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: