Порошенко покатав прем’єра Болгарії відремонтованою трасою Одеса-Рені

відео
П'ятниця, 5 жовтня 2018, 15:19

Президент України Петро Порошенко під час робочого візиту на Одещину провіз прем'єра Болгарії Бойко Борисова ділянкою відремонтованої дороги Одеса-Рені.

Як повідомляє прес-служба глави держави, Порошенко разом з Борисовим ознайомилися з ходом ремонтних робіт траси М-15 Одеса-Рені.

За даними одеських ЗМІ, Порошенко заговорив про перспективу продовження дороги Одеса-Рені як транспортного коридору в Варну і Софію.

"Мрію, що ми з тобою сядемо удвох в машину або в Варні, або в Одесі і за 3-4 години доїдемо новою дорогою", - звернувся до болгарського прем'єра Порошенко, пише "Думская".

Після цього на трасі Одеса-Рені відбулася презентація проекту мосту через Дунай, який стане частиною європейського маршруту Е87. Примітно, що потім Порошенко сів за кермо мікроавтобуса "Мерседес", в якому, крім нього, перебував прем'єр Борисов. Обоє лідерів вирушили від траси Одеса-Рені в Болград.

На своїй малій батьківщині президент планував відвідати гімназію імені Раковського, в якій він навчався, а також відкрити пам'ятник Захисникам України.

Як повідомлялось, Україна домовилась із Болгарією відкрити в Одесі нову болгарську школу, а у болгарській столиці Софії – український культурний центр.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.