Британська влада ігнорує звернення посольства України щодо пропагандиста Філіпса

Вівторок, 6 листопада 2018, 10:00

У посольстві України у Лондоні заявили, що британська влада ігнорує звернення українських дипломатів з проханням вжити юридичні заходи щодо проросійського пропагандиста, британця Грема Філіпса.

Про це йдеться у повідомленні посольства у Twitter.

"В черговий раз Грем Філіпс вилазить зі шкіри, щоб догодити кремлівським кураторам. На цей раз спроба спровокувати українського посла в Австрії Олександра Щербу Шкода, що британська влада ігнорує звернення посольства щодо протиправної діяльності проросійського клоуна, який паплюжить статус громадянина Британії" - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, прокремлівський пропагандист Грем Філіпс намагався спровокувати на бійку та називав "фашистом" посла України в Австрії Олександра Щербу.

Грем Філіпс відомий антиукраїнськими провокаціями. Нещодавно він зірвав прапори з могили лідера ОУН Степана Бандери в німецькому Мюнхені. Поліція Мюнхена відкрила справу у зв'язку з актом наруги над могилою.

Крім того, він намагався провокувати українських дипломатів у Британії. Посольство України навіть зверталося до британського МЗС із закликом вжити юридичні заходи щодо Філіпса.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: