Данія висилатиме іноземних злочинців на віддалений острів

фото
Понеділок, 3 грудня 2018, 10:26

Іноземних злочинців, засуджених до депортації з Данії, в майбутньому висилатимуть на віддалений острів Ліндхольм. Таке рішення є наслідком компромісу між урядом країни та антиімміграційною Данською народною партією у питанні бюджету країни на 2019 рік.

Про це пише The Telegraph.

Представник Данської народної партії заявив: "Іноземним злочинцям немає причин бути в Данії. Поки ми не можемо позбутися їх, ми переведемо їх на острів Ліндхольм, де вони будуть зобов'язані залишатися в новому центрі депортації. Там буде поліція цілодобово".

 
Острів Ліндхольм

На Ліндхольмі утримуватимуть шукачів притулку, чиї заявки були відхилені і які були засуджені за злочини, а також іноземних громадян, які не мають дозволу на перебування, але не можуть бути депортовані з юридичних причин.

Наприклад, деякі з тих, кого мають утримувати на об'єкті, є особами без громадянства, інші - з країн, які не мають угоди про реадмісію з Данією.

Громадськість не має доступу до Ліндхольмa, який використовували для дослідження вірусів, таких як коров'ячий сказ та чума свиней. Дослідницький центр переїде до Копенгагена.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: