Селфі з Путіним: проросійські політики Чорногорії зустрілися з президентом РФ у Сербії

фото
П'ятниця, 18 січня 2019, 09:31

Лідери проросійської опозиції Чорногорії взяли участь в обіді, організованому президентом Сербії Александаром Вучичем з нагоди візиту його російського коллеги Владіміра Путіна до Белграда.

Про це повідомляє видання Vijesti.

Зокрема, лідер партії "Права Чорногорія" Марко Мілачич, відомий тим, що спалював на акції протесту прапор НАТО, розмістив у своєму Facebook селфі з російським президентом. При цьому, як зазначають чорногорські ЗМІ, задля розмови з Путіним політик навіть порушив протокол, за яким ніхто самовілььно не міг наблизитися до російського президента, якщо це не було обумовлено раніше.

 

Мілачич заявив Путіну про необхідність покращення відносин з РФ з огляду на "борг перед спільними предками та історією, а також перед нащадками" і засудив антиросійську політику чорногорського уряду. Політик також запросив Путіна до Чорногорії.

Так само, в порушення протоколу, вчинили і лідери "Демократичного фронту" Мілан Кнежевич та Андрія Мандич, які проходять по справі державного перевороту. Вони також оприлюднили свої фотографії із президентом РФ. 

 

Як зазначається, Путін назвав Кнежевича і Мандича "справжніми героями".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: