Голова МВС Австрії хоче жорсткіших правил надання притулку

Середа, 27 лютого 2019, 08:59

Австрія обговорює цілий ряд заходів, запропонованих міністром внутрішніх справ, з метою посилити правила надання притулку.

Як повідомляє Euractiv, у результаті процедури розгляду заявок можуть стати швидшими, а перевірка шукачів притулку – суворішою.

Міністр внутрішніх справ Герберт Кікль, який представляє правопопулістську Партію свободи Австрії, презентував ряд заходів для швидшої обробки процедур надання притулку, посилення умов для проживання та суворішого підходу до злочинів.

"Меседж полягає в тому, що ті, кому не надано захист, не матимуть ніяких шансів в Австрії. Вони отримують не вхідну карту, а квиток в один кінець - додому", - заявив Кікль.

Так, з 1 березня центри прийому біженців стануть "центрами депортації". Крім того, весь процес розгляду заявки про надання притулку буде посилений. Під час процедури перевірятимуть особи людей, а також маршрути їхніх поїздок і проводитимуть оцінку ризиків.

Особи, які звернулися за наданням притулку, повинні будуть "добровільно" дотримуватися комендантської години - вони не зможуть покинути територію центру з 22:00 до 6:00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: