Німеччина: вилучений за борги мопс виявився хворим, нова власниця вимагає відшкодування

фото
П'ятниця, 1 березня 2019, 15:17

Нова власниця мопса Едди, яку влада німецького міста Ахлен конфіскувала за борги у місцевої родини, намагається відсудити у муніципалітету кошти на лікування собаки.

Про це повідомляє видання Die Glocke.

Офіцер поліції Міхаела Джордан стверджує, що придбала Едду на початку грудня за оголошенням з приватного аккаунта на Ebay. Собаку виставив на продаж один з працівників муніципалітету Ахлена.

За чистопородного мопса з родоводом власник просив лише 750 євро, хоча зазвичай вартість подібної собаки коливається від 1500 до 2000 євро. При цьому потенційного покупця запевняли, що у тварини зроблені відповідні щеплення, у неї встановлений чіп і собака абсолютно здорова.

 

Хоча Джордан і засумнівалася в реальності оголошення, вона все ж придбала собаку після пояснень, що тварину конфіскували у попередніх власників за несплату податків.

Через тиждень після купівлі собаки нова власниця з’ясувала, що Едда зовсім не здорова і потребує серйозного лікування у ветеринара.

Починаючи з Різдва тварині зробили чотири операції.

Тепер Міхаела Джордан подала до суду і вимагає у влади Ахлена відшкодувати їй витрачені на лікування Едди кошти – 1800 євро і кошти, витрачені на купівлю собаки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.