У Європарламенті не зробили нічого з приводу стажування там доньки Пєскова - журналіст

Вівторок, 12 березня 2019, 12:15

Протягом 2 тижнів відтоді, як розголосу набула тема стажування в Європарламенті Єлизавети Пєскової — дочки Дмитрія Пєскова, прес-секретаря президента Росії Владіміра Путіна, не було зроблено жодних спроб виправити ситуацію.

Про це у своєму Twitter повідомив брюссельський корреспондент "Радіо Свобода" Рікард Джозвяк, один із тих, хто надав темі резонансу.

"Сумно бачити, що не зроблено жодних спроб змінити щось. Сьогодні Європарламент проголосує за доповідь про відносини ЄС з Росією. Можливо, вони повинні спочатку потурбуватися про власний будинок?" - написав він.

У понеділок, 25 лютого французький євродепутат Емерік Шопрад, в бюро якого дівчина проходить стажування, підтвердив, що дочка Пєскова Єлизавета стажується в Європарламенті.

За його словами, Пєскова отримує щомісячну винагороду у 1000 євро, як і всі інші стажери. Політик запевнив, що дочка речника російського президента не має доступу до закритих даних. Євродепутат від Франції Емерік Шопрад 2014 року публічно підтримав анексію Криму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.