Трамп відповів на розслідування Мюллера мемом у стилі "Гри престолів"

фото
Четвер, 18 квітня 2019, 19:29

Президент США Дональд Трамп заявив про свою перемогу і реабілітацію після публікації розслідування спеціального прокурора Роберта Мюллера щодо змови його команди з Росією перед президентськими виборами в США у 2016 році.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Politico.

Виступаючи у четвер в Білому домі, Трамп сказав, що у нього "хороший день", тому що доповідь підтвердила відсутність змови з росіянми і те, що він не перешкоджав роботі слідчих органів .

Розслідування Мюллера не знайшло змови Трампа з Росією

"Ми повинні докопуватися до суті речей. Це ніколи не має трапитися знову з іншим президентом", - сказав Трамп.

У четвер Міністерство юстиції США опублікувало понад 400-сторінкову доповідь з підсумками розслідування, яке підтвердило відсутність змови кампанії Трампа з росіянами.

Виступаючи на прес-конференції перед публікацією доповіді, генпрокурор США Вільям Барр заявив, що команда Мюллера не знайшла доказів змови.

Перш ніж з’явитися у Білому домі в четвер, Трамп відреагував на виступ генпрокурора, опублікувавши у Twitter зображення у стилі популярного серіалу "Гра престолів".

"Для ненависників і радикальних лівих демократів. Немає змови. Немає перешкоджання. ГРА ЗАКІНЧЕНА", - написано на зображенні, де Трамп стоїть спиною у тумані.

Як зауважує видання, хоча доповідь Мюллера виправдала Трампа, вона може стати згубною для людей з оточення президента, включаючи нинішніх і колишніх чиновників адміністрації, адже вони можуть зіткнутися з гнівом президента за розкриття внутрішніх деталей виборчої кампанії і діяльності Білого дому.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: