Євродепутат: перемога Зеленського пов’язана з нездійсненими надіями Майдану

Середа, 3 квітня 2019, 10:55

Депутат Європарламенту від партії Зелених Ребекка Гармс вважає, що високий результат шоумена Володимира Зеленського у першому турі виборів пов’язаний із розчаруванням суспільства і нездійсненими надіями Майдану.

Про це повідомляє "Європейська правда", посилаючись на інтерв’ю Гармс агентству "Укрінформ".

Ляпас для Порошенка та провал росіян: перша реакція Заходу на вибори в Україні

"Вважаю, що керівництво старих політичних еліт і ті, хто в цих перегонах програв, мають подумати над тим, що вони зробили не так. Настільки не так, наскільки багато українських виборців мають більше довіри до невідомої (в політиці) людини. Те, що Зеленський є "чистим аркушем", засмучує мене не менше за моїх численних колег. Але голосували за нього багато українців, яких я не вважаю інфантильними", - зазначила євродепутат.

"Треба визнати, що це пов'язано із глибоким розчаруванням суспільства через зловживання, особливо в регіонах, з тим, що надії, пробуджені Майданом, не здійснилися", - вважає Ребекка Гармс.

Євродепутат переконана, що у Європейському союзі слід замислитися над тим, чому в Україні розчарування є настільки великим.

У партії Меркель чекають від Зеленського більше конкретики до другого туру

"Чому процес, який є, без сумніву, чудовим, який приніс деякі результати, так мало сприймають? Так мало, що несподівано проголосували за людину, яка абсолютно жодного відношення до цього процесу не мала. Чому реформи навіть після 5 років проведення не дають людям справжньої надії?" - сказала вона.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: