Тендер на урядову інформкампанію про ЄС виграла агенція з працевлаштування

Четвер, 4 квітня 2019, 16:44

Цінову торгівлю в рамках Урядового тендеру на проведення в Україні інформаційної кампанії про успішний досвіду впровадження європейських стандартів виграло ТОВ "Академія навичок".

Як повідомляє "Європейська правда", відповідні дані розміщені на сайті електронної системи закупівель OpenProcurement.

Замовником послуги виступає Державний комітет телебачення і радіомовлення України.

результати торгів
результати торгів

Виконавець повинен організувати та провести в Україні інформаційну кампанію щодо успішного досвіду впровадження європейських стандартів в усіх сферах життя, у тому числі в бізнесі, науці, культурі, а також громадській діяльності в державах-членах ЄС.

Заявку на тендер подали п’ять компаній, переможцем стало Товариство з обмеженою відповідальністю "Академія навичок", яке запропонувало виконати роботи за 1 799 000 гривень.

Основним видом діяльності цього ТОВ  вказана діяльність агентств працевлаштування.

Серед інших видів діяльності - допоміжна діяльність у сфері освіти, комп'ютерне програмування, оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах і пов'язана з ними діяльність тощо.

Нагадаємо, у листопаді 2018 року переможцем торгів на проведення інформаційної кампанії про НАТО став ФОП Петренко І.М.

Через деякий час результати тендеру скасували. Як зазначається у системі Prozorro, він скасований за обопільною згодою із формулюванням "у зв’язку з розумінням неможливості виконання умов договору у встановлені строки". Новий тендер мають провести у квітні. (ВИПРАВЛЕНО: раніше повідомлялося, що тендер скасований через невідповідність професійного досвіду переможця у висвітленні питань євроатлантичної інтеграції, ця інформація є помилковою). 

Раніше організація колишнього прес-секретаря Леоніда Кучми Олени Громницької виграла тендер на проведення інформаційної кампанії щодо євроінтеграції України. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.