Тендер на проведення інформкампанії про НАТО виграв ФОП Петренко

Четвер, 15 листопада 2018, 18:24

У Держкомтелерадіо визначили переможця торгів на проведення інформаційної кампанії "Співробітництво Україна-НАТО як каталізатор реформ".

Про це повідомляє сайт уряду.

Тендерний комітет Держкомтелерадіо, розглянувши пропозиції електронних торгів щодо закупівлі послуги з організації та проведення кампанії, визначив переможцем ФОП Петренка І.М.

"Всього в електронних торгах на закупівлю цієї послуги брало участь шість претендентів. ФОП Петренком І.М. було запропоновано найнижчу ціну - 776 776 грн. Очікувана вартість закупівлі складала 2 млн 619 тис. грн. Отже, за допомогою електронних торгів зекономлено майже 2 млн грн.", - йдеться у повідомленні.

В той же час у повідомленні не вказано, чи оцінювався під час тендеру професійний досвід претендентів у висвітленні питань євроатлантичної інтеграції.

За інформацією на сайті Prozorro, у тендері брали участь шість претендентів. ФОП Петренко І.М., надаючи інформацію про виконання аналогічних робіт, вказав "інформаційне висвітлення діяльності Маріупольської міської ради і виготовлення та розміщення рекламних матеріалів в ефірі телеканалів та радіостанцій України".

ФОП Петренко І.М. зареєстрований у 2013 році, юридична адреса та поштова адреси співпадають - села Красилівка, Броварського району Київської області.

Відповідно до технічного завдання, у рамках кампанії передбачено створення та трансляція циклів тематичних теле- і радіопередач, виготовлення та поширення у громадських місцях, закладах освіти інформаційно-роз’яснювальних матеріалів (літератури) - брошур, листівок, буклетів.

Метою кампанії є підвищення рівня поінформованості та розуміння широкими верствами населення щодо впровадження внутрішніх реформ у процесі євроатлантичної інтеграції та утвердження в українському суспільстві свідомої підтримки членства України в НАТО.

Нагадаємо, на початку жовтня організація колишнього прес-секретаря Леоніда Кучми Олени Громницької виграла тендер на проведення інформаційної кампанії щодо євроінтеграції України. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.