Єврокомісар Ган пообіцяв Зеленському підтримку ЄС: важливо не спиняти реформи

Вівторок, 7 травня 2019, 13:50

Єврокомісар з питань європейської політики сусідства і переговорів про розширення Йоганнес Ган наголосив, що у період до парламентських виборів всі органи влади в Україні мають діяти злагоджено і не зупиняти реформи.

Про це він написав у Twitter за результатами зустрічі з новообраним президентом України Володимиром Зеленським, повідомляє "Європейська правда".

Ган назвав перемогу Зеленського на виборах вражаючою, зазначивши, що це дає йому сильний мандат для боротьби з корупцією і для деолігархізації.

"Я запропонував новообраному президенту повну підтримку ЄС для всіх реформ, які приносять користь українським громадянам!  Україна стикається з багатьма викликами і загрозами, і вся українська влада - президент, уряд і Верховна рада тепер повинні діяти найбільш відповідально" - написав Ган.

Він наголосив на потребі забепечити, щоб в поточний  перехідний період і перед парламентськими виборами термінові  реформи не застопорилися, а прискорилися для забезпечення фінансової іекономічній стабільності.

"Не можна втрачати час!" - підкреслив Ган.

Як повідомлялося, Йоганнес Ган прибув до Києва для зустрічі з новообраним президентом України Володимиром Зеленським і представниками чинної влади.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.