Сильне тремтіння, як на зустрічі з Зеленським, у Меркель ставалося і раніше

відео
Вівторок, 18 червня 2019, 18:15

Зустріч Володимира Зеленського з Ангелою Меркель запам’яталася тремором у канцлерки – проте такі інциденти з очільницею німецького уряду траплялися і раніше.

Про це повідомляє "Європейська правда".

У вівторок вдень, коли Меркель у спекотну погоду зустріла Зеленського біля свого офісу й обоє лідерів слухали виконання національних гімнів, канцлерка сильно тремтіла та похитувалася. 

Тремор тривав деякий час і дуже швидко припинився. Температура повітря у Берліні була 30 градусів за Цельсієм. Судячи з відео, Володимир Зеленський не помітив тремтіння Ангели Меркель.

На пресконференції після зустрічі з президентом України Меркель розповіла, що вже почуває себе краще після того, як випила три склянки води.

Меркель на зустрічі із Зеленським тремтіла і похитувалася - ЗМІ

За інформацією t-online,схожі інциденти траплялися з канцлеркою і раніше. Тоді причиною називали зневоднення під час сильної спеки.

Так, у 2014 році в кулуарах партійного з'їзду ХДС у Кельні Меркель скасувала інтерв'ю. Видання Bild та Bunte тоді повідомили, що Меркель пережила напад слабкості.

Під час оперного спектаклю в 2015 році в Байройті Меркель впала зі стільця. Спочатку ЗМІ припустили, що вона знепритомніла. Пізніше стало відомо, що її стільчик зламався.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: