Готель в Естонії пропонує знижки тим, хто підтримує уряд

Субота, 29 червня 2019, 12:39

Готельний комплекс недалеко від озера Пюхаярве на півдні Естонії вирішив залучити нових постояльців незвичайним рекламним оголошенням - знижки до 50% надавалися тим клієнтам, які підтримують уряд.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Delfi.

Повідомляє видання, багато хто сприйняв це оголошення з гумором, вирішивши що таким чином власники готельного комплексу хотіли перевірити реакцію постояльців.

А за словами представників Департаменту захисту прав споживачів, хоча питання ціноутворення не входять в сферу управління держави, однак оголошення викликає питання - знижка дається за повну підтримку коаліції або її окремі дії. "Все-таки можна було б більш чітко позначити критерії", - відзначають в Департаменті.

Втім, зазначає видання, незабаром готель прибрав своє незвичайне оголошення. І тепер постояльці, незалежно від своїх політичних поглядів, платять однаково за бронювання номерів.

Це не перший випадок, коли в Естонії пропонувалися знижки на підставі політичних переконань. Схожі цінові пропозиції, засновані на політичних переконаннях, зустрічалися раніше. Так, наприклад, понад місяць тому одна автомайстерня на півдні Естонії представляла хороші знижки членам ультраправої партії EKRE.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: