Трамп орендував в ірландської похоронної фірми чотири лімузини – ЗМІ

Середа, 5 червня 2019, 17:34

Білий дім для візиту президента США Дональда Трампа в Ірландію орендував в ірландської похоронної фірми JP Ward & Sons чотири лімузини Mercedes E-Class.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на The Guardian.

Як зазначається, JP Ward&Sons здає свої лімузини не тільки безутішним родичам померлих, а й тим, хто хоче подорожувати стильно.

Ціна послуги, щоправда, чимала, але це не злякало останнього клієнта – Білий дім, який виклав майже мільйон доларів коштів американських платників податків на оренду автомобілів для дводенного візиту президента США в Ірландію.

Згідно з інформацією на урядовому сайті США, розташована в Ірландії похоронна фірма отримала від адміністрації Трампа чотири транші на загальну суму близько 935 тисяч доларів.

Держдеп США не відповів на запит про підтвердження інформації про те, що сума призначалася для оренди автомобілів.

Тисячі людей виступили проти Трампа в Лондоні: президент каже, що йому радіють

Видання зазначає, що американський лідер міг орендувати чотири лімузини Mercedes для поїздки в ірландський Дунбег.

У самій похоронній фірмі спочатку повідомили, що нічого не знають про оренду автомобілів президентом США, а пізніше перестали відповідати на дзвінки та електронні листи.

Як зазначається, звертають на себе увагу і інші витрати президента США. Так, перебування Трампа і його оточення в готелі InterContinental London Park Lane обійшлося американським платникам податків у суму понад 1,2 млн доларів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.