Зеленський подякував канадським депутатам за "потужні" санкції проти РФ

Середа, 3 липня 2019, 19:21

Третього липня у Торонто відбулася зустріч президента Володимира Зеленського з членами парламенту Канади, представниками групи дружби з Україною.

Про це передає "Європейська правда" з посиланням на пресслужбу українського лідера.

"Глава держави висловив подяку за послідовну потужну підтримку України з боку всіх політичних партій, представлених у канадському парламенті", - йдеться у повідомленні.

Зеленський також подякував членам парламенту за участь у місії спостерігачів на нещодавніх президентських виборах в Україні та "привітав намір канадської сторони направити таку ж місію на парламентські вибори".

Крім того, Володимир Зеленський "відзначив активну позицію канадських парламентарів щодо протидії російській агресії та запровадження потужних канадських санкцій проти РФ".

Зеленський розповів Волкеру про небажання РФ врегулювати конфлікт на Донбасі

"Хочу подякувати парламенту Канади за консолідовану підтримку питань, які стосуються України", – сказав президент.

Глава держави висловив сподівання на продовження активних міжпарламентських контактів після формування у новому складі Верховної ради України депутатської групи зі зв’язків з Канадою.

3 липня Зеленський також провів зустрічі з представниками бізнесу Канади, Спеціальним представником США Куртом Волкером.

Напередодні Зеленський та прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо досягли низки домовленостей щодо підтримки Канадою України в оборонній сфері, розширення дії Угоди про вільну торгівлю та спрощені поїздки українців до Канади.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.