У Орбана відповіли фотошопом на карикатуру з обмоченим цуценям

П'ятниця, 5 липня 2019, 20:34

Представник уряду Угорщини Золтан Ковач розповсюдив у своєму Twitter монтаж карикатури, опублікованої The Econоmist, на якій Орбана зображували як обмочене цуценя.

Про це повідомляє "Європейська правда".

На оригінальному зображенні до колонки під назвою "Правоцентристам Європи час вигнати Віктора Орбана" угорського прем'єра в образі цуцика, що обмочився, виносить з циркового шатра голова Європейської народної партії Манфред Вебер, який був кандидатом в президенти Єврокомісії.

Шульц про обрання керівництва ЄС: Орбан і Ко перемогли

На картинці, опублікованій Ковачем, уже Орбан виносить нинішнього голову ЄК Жана-Клода Юнкера, віцепрезидента ЄК Франса Тіммерманса, а також самого Вебера.

"До і після. Погляньте на цей милий фрагмент народної творчості, який висміює оригінал і поширюється мережею", - написав Ковач.

Як відомо, у Орбана є затяжний конфлікт з керівництвом ЄК та ЄНП через звинувачення у порушенні ним правил ЄС та верховенства права в Угорщині.

"Здається, ця карикатура з моєї недавньої колонки про Орбана зачепила нерв угорського уряду", - зазначив у своєму Twitter журналіст Джеремі Кліф.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: