В Угорщині в аварію потрапив мікроавтобус з українцями, десять постраждалих

фото
Неділя, 20 жовтня 2019, 13:20

В Угорщині сталася ДТП за участі мікроавтобуса, в якому їхали українці, десять людей постраждали.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Mukachevo.net.

ДТП трапилась 19 жовтня, о 0:40 за місцевим часом. Автобус вилетів з траси та протаранив дерево неподалік кордону зі Словаччиною поруч з угорським селом Пацин, що на сході Угорщини.

"Згідно з отриманими від поліції даними, водій мікроавтобуса Mercedes у результаті перевищення швидкості не впорався з керуванням транспортним засобом, на перехресті з'їхав на узбіччя і зіткнувся з деревом. В результаті ДТП постраждали 10 громадян України: шість осіб отримали важкі травми, чотири – легкі", – розповів директор департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев.

Дипломат поінформував, що постраждалі перебували у свідомості та самостійно сповістили рідних і тримають з ними зв'язок. Українців госпіталізували в медичні заклади регіону Боршод-Абауй-Земплен, де їм надається необхідна допомога.

 

"Трьом громадянам були зроблені невідкладні операції. Згідно з отриманою інформацією від завідувача травматології лікарні міста Мішкольц, громадяни України після операції в тяжкому стані, але загрози їхньому життю немає", – розповів представник МЗС.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.