Співголови комітету президентів України і Польщі зустрілись у Львові

Вівторок, 5 листопада 2019, 14:55

Співголови консультаційного комітету президентів України і Польщі на зустрічі у Львові обговорили питання двосторонніх відносин та регіональної безпеки.

Як пише "Європейська правда", про це повідомило посольство Польщі в Україні у вівторок.

У Львові відбулася зустріч співголів президентського комітету Польщі та України – міністра Кшиштофа Щерського та Ігоря Жовкви", - зазначено у повідомленні посольства в Twitter.

Президент Польщі розказав, чого хоче від відносин з Україною

Сторони серед іншого обговорили питання регіональної та євроатлантичної безпеки, євроатлантичні відносини і двосторонні відносини між країнами, повідомили у дипломатичній місії.

Нагадаємо, наприкінці жовтня президент Володимир Зеленський затвердив новий склад української частини консультаційного комітету президентів України та Польщі.

Зазначимо, в останні тижні у напружених відносинах України і Польщі сталося потепління. Наприкінці вересня, Україна надала Польщі формальну згоду на відновлення пошуково-ексгумаційних робіт на території нашої країни.

Президент Польщі Анджей Дуда підкреслив, що вважає згоду України на відновлення ексгумації важливим кроком нової влади для відновлення відносин між державами. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.