ДТП з українцями в Угорщині: 9 постраждалих, водій заснув за кермом 

Вівторок, 7 квітня 2020, 13:19

За даними поліції, аварія мікроавтобуса, що перевозив евакуйованих українців в Угорщині, сталась з тієї причини, що водій заснув за кермом. 

Про це у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" розповів директор департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев, пише "Європейська правда".

Погорельцев зазначив, що згідно з отриманою оперативною інформацією від поліції області Гевеш, водій мікроавтобуса не впорався з керуванням, з'їхав на узбіччя та перекинувся, бо заснув під час керування транспортом.

Угорщина змінила правила транзиту для українців, які повертаються додому

Він уточнив, що в результаті ДТП 9 громадян України постраждали. П'ятьох із них госпіталізували до обласної лікарні Гевеш. 

За інформацією консульства України в Ньїредьгазі, чотирьох громадян України, які перебувають у лікарні міста Гатван, протягом цього дня вже мають виписати і доставити до кордону з Україною, де їх зустрінуть знайомі та родичі.

Що стосується інших українців, які перебувають у медзакладі міста Егер, то чотирьох осіб також мають виписати найближчим часом, а одного громадянина України, який має тілесні ушкодження середньої тяжкості, триматимуть у лікарні. Загроза життю українців відсутня, додав Погорельцев.

Як повідомлялось, аварія сталася у ніч на 7 квітня на 75 кілометрі автомагістралі М3 біля міста Будапешт. Мікроавтобус транспортував громадян України до місця евакуації в пункт пропуску "Тиса".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.