Прем’єр Британії досі у реанімації, але його стан покращується

Четвер, 9 квітня 2020, 20:38

Прем’єр-міністр Британії Борис Джонсон досі перебуває у відділенні інтенсивної терапії, але його стан продовжує покращуватися.

Як пише "Європейська правда" з посиланням на ВВС, про це на пресбрифінгу повідомив голова британського МЗС Домінік Рааб.

"Він [Борис Джонсон] все ще у відділенні інтенсивної терапії, але його стан продовжує покращуватися, він у гарному настрої", - розповів Домінік Рааб.

Прем'єр Канади вперше очолить засідання уряду після майже місяця самоізоляції

Раніше цього дня речник Бориса Джонсона повідомляв, що прем’єр "у гарному настрої" та дякує медикам за лікування. Він повідомив, що Джонсон продовжує "стандартне лікування киснем".

Нагадаємо, прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон, хворий на коронавірус, третій день поспіль перебуває у відділенні інтенсивної терапії у госпіталі Св. Томаса у Лондоні, куди його госпіталізували у понеділок увечері.

Світові лідери, включаючи президента США Дональда Трампа і президента Франції Еммануеля Макрона, висловили свою підтримку Джонсону.

Як відомо, у Британії ще 2 тижні тому призначили так званого "вцілілого наступника" на той випадок, якщо керівник уряду захворіє і не зможе виконувати обов'язки.

У вівторок самоізолювався міністр кабінету міністрів Великої Британії Майкл Гоув, оскільки один із членів його родини має симптоми коронавірусу. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: