Кулеба обговорив з главою МЗС Британії нові санкції проти Росії

Понеділок, 14 березня 2022, 07:11

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів телефонну розмову з британською колегою Ліз Трасс, ключовим питанням було подальше посилення санкцій проти Росії за війну.

Про це він повідомив у своєму Twitter, пише "Європейська правда".

"Провів телефонну розмову з Ліз Трасс щодо наступних кроків, щоб накласти на Росію нові санкції. Тиск має зростати доти, доки Росія не припинить свою безглузду агресію і варварські воєнні злочини. Вдячний Британії за посилення підтримки України", - написав Дмитро Кулеба. 

Нагадаємо, минулого тижня Британія оголосила про заморожування активів і заборону на поїздки 386 депутатів російської Думи, які проголосували за "незалежність" псевдореспублік Донбасу.

Також під санкціями Сполученого Королівства опинилися 7 топ-олігархів, включно з власником футбольного клубу "Челсі" Романом Абрамовичем.

Британія розшукує гелікоптери та літаки, що належать російським олігархам під санкціями, і попросила острів Мен зняти з реєстрації особистий гелікоптер Абрамовича.

Міністр житлового будівництва та розвитку громад Майкл Гоув припустив, що будинки підсанкційних олігархів у Великій Британії можуть бути використані для розміщення біженців з України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: