Кулеба закликав світовий бізнес розірвати співпрацю з РФ і підтримати Україну 

Вівторок, 8 березня 2022, 14:33

Глава МЗС України Дмитро Кулеба звернувся до світової бізнес-спільноти із закликом припинити співпрацю з Російською Федерацією та надати всю можливу підтримку Україні.

Лист-звернення міністр опублікував у своєму Twitter у вівторок, пише "Європейська правда".

"Україна просить етично та соціально відповідальний глобальний бізнес припинити чи призупинити операції з Росією чи в Росії, тим самим відмовляючись фінансувати її насильство, вбивства та злочини проти людяності", - зазначив Дмитро Кулеба.

"Щойно Україна виграє війну, ми почнемо відновлювати нашу інфраструктуру та економіку, продовжуючи іти шляхом реформ, щоб стати повноправним членом Європейського Союзу. У цьому зв’язку я закликаю вашу компанію висловити солідарність з Україною та приєднатися до інших міжнародних компаній, які вже публічно висловили готовність розпочати чи відновити бізнес у моїй країні. 

Від імені уряду України я також прошу підтримати Україну та її народ фінансово, гуманітарно чи у інший значущий спосіб, який ви вважатимете відповідним", - зазначив Дмитро Кулеба.

Кулеба раніше закликав міжнародну спільноту натиснути на РФ, щоб забезпечити вихід цивільного населення з оточеного Маріуполя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: