Кіпр з 1 червня скасовує всі коронавірусні обмеження для мандрівників

П'ятниця, 27 травня 2022, 20:42

Влада Кіпру з 1 червня скасовує всі введені через коронавірус обмеження на в'їзд, зокрема туристам не потрібно буде пред'являти сертифікат вакцинації або ПЛР-тест на COVID-19.

Про це пише Сyprus Мail, повідомляє "Європейська правда".

У заяві Міністерства транспорту йдеться, що з 1 червня усім мандрівникам, незалежно від країни їх походження, більше не потрібно пред'являти сертифікат про щеплення або довідку про одужання від коронавірусу, негативний результат ПЛР або експрес-тесту на антиген.

Виступаючи перед журналістами після зустрічі, міністр транспорту Янніс Карусос сказав, що це рішення означає повернення до нормального життя щодо поїздок.

Відповідаючи на запитання, чи означає п'ятничне рішення, що обов'язкове використання масок в аеропортах також скасовується, він сказав, що там застосовуватимуться інструкції Міністерства охорони здоров'я.

Якщо міністерство застерігає, що термінали аеропортів є місцем підвищеного ризику зараження, маски доведеться носити. Інакше маски в будинках аеропорту не потрібні.

У середині квітня Кіпр скасував обов'язкову для заповнення туристами форму CyprusFlightPass, в ній містилася інформація про вакцинацію, тестування або перенесене COVID-19.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: