Спартц відповіла колезі з Конгресу: слухати кишенькових бюрократів Єрмака – це підігрувати Кремлю

Понеділок, 11 липня 2022, 17:48

Членкиня Палати представників США Вікторія Спартц, яка звернулася до Джо Байдена з проханням перевірити "російські зв’язки" Андрія Єрмака, відповіла на заяву співголови групи підтримки України в Конгресі Марсі Каптур.

Як повідомляє "Європейська правда", свою позицію Спартц виклала у Twitter.

"Перш ніж Марсі Каптур робитиме свої жорсткі заяви, їй слід поїхати в Україну і побачити, що відбувається на місці – хоча б раз. Марсі, слухати кишенькових бюрократів Андрія Єрмака – це служити нікому іншому, окрім як Кремлю", – сказала вона.

Нагадаємо, Марсі Каптур опублікувала заяву на підтримку президента Володимира Зеленського та звинуватила свою колегу Вікторію Спартц у необачній допомозі президенту Росії Путіну.

Як повідомлялося, Вікторія Спартц у п’ятницю звернулася до президента США Джо Байдена з проханням надати пояснення щодо процедур нагляду, пов’язаних із главою Офісу президента України Андрієм Єрмаком.

Спартц проти Єрмака: що стало причиною скандальних заяв з Конгресу США

У МЗС розкритикували звернення Спартц, заявивши, що її дії "є неприхованою спробою повернути в американську політику класичні наративи російської пропаганди про начебто зв’язки керівництва України з Росією і втягнути нашу державу у внутрішню політику США".

У відповідь Спартц заявила, що президент України Володимир Зеленський "повинен вирішити проблему" Андрія Єрмака, і закликала МЗС України серйозно ставитися до її заяв.

Читайте також: Інтерв’ю Вікторії Спартц: звинувачення до Єрмака, контроль за зброєю та закиди до України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: